Ericsson-díj 2021
Felhívás díjazandó tanárok ajánlására

Felterjesztés az „Ericsson a matematika és fizika népszerűsítéséért” díjra fizikából


Felhívjuk a felterjesztők figyelmét, hogy a bizottság csak az űrlapon szereplő adatokat tudja értékelni, hiányos kitöltése hátrányos a felterjesztettre nézve. A *-gal jelölt pontok feltétlenül kitöltendők.

A felterjesztett adatai

A 2020/2021-es tanévben hol tanított?

A felterjesztést beküldő adatai


Munkahelyek és beosztások felsorolása időrendi sorrendben:

Felhívjuk a felterjesztő szíves figyelmét, hogy aki megkapta a Rátz Tanár Úr Életműdíjat, az Ericsson-díjban már nem részesülhet. Amennyiben a felterjesztett az elmúlt 3 évben a Graphisoft SE, a Richter Gedeon Nyrt. vagy az Ericsson Magyarország által alapított díjak valamelyikét elnyerte, úgy ebben az évben nem kaphat Ericsson-díjat. Korábbi Ericsson-díjas tanár 8 év elteltével terjeszthető fel újra erre a díjra.


A felterjesztett eddig kapott kitüntetései:

1.) A felterjesztett népszerűsítő tevékenységének bemutatása fizikából

(maximum 1200 karakter) Pl. ismeretterjesztő előadások, kísérleti bemutatók, táborok/versenyek szervezése, internetes anyagok fejlesztése: YouTube videók, blogok, szakmai anyagok stb. Amennyiben lehetséges, kérjük, adja meg a tevékenység internetes linkjét.


(maximum 400 karakter)


(maximum 800 karakter)

2.) A felterjesztett fizikatanításhoz kapcsolódó rendezvényeken való aktivitásának (részvétel, szervezés, előadás tartása, diákok bevonása stb.) és azok hatásának bemutatása az utóbbi 10 évben

(maximum 1200 karakter) Pl. Fizikatanári Ankét, A fizika mindenkié, Magyar Fizikus Vándorgyűlés, Science on Stage, nemzetközi kapcsolatok, csoportos tanulmányutak stb.


3.) A felterjesztett publikációi fizikából az utóbbi 10 évben

(maximum 15 publikáció) Kérjük, elsőként a tankönyveket/könyveket tüntesse fel. Amennyiben lehetséges, kérjük, adja meg a publikáció internetes linkjét.

4.) A felterjesztett 10 évnél régebbi népszerűsítő tevékenysége, rendezvényeken való aktivitása, versenyző diákjainak száma, publikációi

(maximum 1200 karakter)

5.) Ajánló sorok

(maximum 1200 karakter)


Mellékletek

A pályázathoz melléklet nem nyújtható be.* a mező kitöltése kötelező.

Legal |© Ericsson AB 1994-2021