Ericsson-díj 2020

Felterjesztés az „Ericsson a matematika és fizika népszerűsítéséért” díjra matematikából


Felhívjuk a felterjesztők figyelmét, hogy a bizottság csak az űrlapon szereplő adatokat tudja értékelni, hiányos kitöltése hátrányos a felterjesztettre nézve. A *-gal jelölt pontok feltétlenül kitöltendők.

A felterjesztett adatai

A 2018/2019-es tanévben hol tanít?

A felterjesztést beküldő adatai


Munkahelyek és beosztások felsorolása időrendi sorrendben:

Felhívjuk a felterjesztő szíves figyelmét, hogy aki megkapta a Rátz Tanár Úr Életműdíjat, az Ericsson-díjban már nem részesülhet. Amennyiben a felterjesztett az elmúlt 3 évben a Graphisoft SE, a Richter Gedeon Nyrt. vagy az Ericsson Magyarország által alapított díjak valamelyikét elnyerte, úgy ebben az évben nem kaphat Ericsson-díjat. Korábbi Ericsson-díjas tanár 8 év elteltével terjeszthető fel újra erre a díjra.


A felterjesztett eddig kapott kitüntetései:

1.) A felterjesztett népszerűsítő tevékenységének bemutatása matematikából

(maximum 1200 karakter) Például: ismeretterjesztő előadások, kísérleti bemutatók, táborok/versenyek szervezése, internetes anyagok fejlesztése: YouTube videók, blogok, szakmai anyagok stb.


(maximum 800 karakter)


(maximum 800 karakter)

2.) A felterjesztett matematikatanításhoz kapcsolódó rendezvényeken való aktivitásának (részvétel, szervezés, előadás tartása, diákok bevonása stb.) és azok hatásának bemutatása

(maximum 1200 karakter) Például: Rátz László Vándorgyűlés, Varga Tamás Módszertani Napok, nemzetközi kapcsolatok, csoportos tanulmányutak stb.


3.) A felterjesztett publikációi matematikából

(maximum 15 publikáció) Kérjük, elsőként a tankönyveket/könyveket tüntesse fel. Amennyiben lehetséges, kérjük, adja meg a publikáció internetes linkjét.

4.) A felterjesztett diákjai által elért versenyeredmények matematikából

(maximum 15) A legjelentősebb, legfeljebb 15 versenyeredményt kérjük feltüntetni.

5.) Ajánló sorok

(maximum 1200 karakter)


Mellékletek

A pályázathoz maximum két A/4-es melléklet nyújtható be, egybefűzve pdf, doc vagy docx formátumban. A mellékletnél kérjük, hogy a fájl neve tartalmazza felterjesztett nevét!* a mező kitöltése kötelező.

Legal |© Ericsson AB 1994-2020